Episod 18: Marvelspecial – Första delen

Episod 18: Marvelspecial – Första delen

Med grandiost filmsnack kommer inget som helst ansvar. Nicklas pratar om snygga brudar i trikåer, Micke verkar hellre läsa serietidningar och Calle försöker återhämta sig från en traumatisk upplevelse. Dessutom gästas vi av Herbert som helst snackar om superhjältar som inte ligger under Marvel. Så häng med i detta superavsnitt, när vi avhandlar bland annat radiostyrda rustningar, genmanipulerade spindlar och superkraftsinflationer.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*