Episod 71: Filmsommaren 2017

Episod 71: Filmsommaren 2017

Vi vinkar adjö till sommaren, men det betyder ju självklart att ”Filmer du ska se” är tillbaka igen! Eftersom sommarvädret inte varit kanon i år så koncentrerar vi oss som vanligt på film istället och försöker att summera filmsommaren som ju får ses som högsäsong i filmbranschen.
Nicklas ser fram emot en regnig höst och snackar mest om Netflix. Michael erkänner att hans förhoppningar innan sommaren var felplacerade och Calle kommenterar Ridley Scotts mjukare delar.
Så var med när “Filmer du ska se” kickar igång för säsongen och snackar bland annat om badass kvinnor, en fett rippad Zac Efron, tinitus och krig mot både tyskar och apor.

2 Comments

  1. Kan ni prata om den nya filmen DET som är på bio nästa vecka?

    1. Vi har inte blivit inbjudna till någon förhandsvisning ännu, men vi är sjukt sugna på DET och förväntningarna är stora! Vi återkommer om med recension när vi fått se den! / Nicklas

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*