Warrior (2011)

Warrior (2011)

KORT REKOMMENDATION FRÅN FILMER DU SKA SES JULKALENDER 2017-12-11:

Ännu en roll där Tom Hardy har dålig-brittisk-huligan-hållning och hans repliker består av grymtningar ackompanjerat med onda blickar MEN i en fight-film likt Rocky. Eftersom boxning idag inte är ett lika hett ämne kretsar handlingen istället kring MMA cagefighting. Tom Hardy har nyligen flytt från den amerikanska marinkåren och kliver in i ringen för att vara med i en UFC turnering, som även hans bror ska medverka i. Bröderna har dålig kontakt och det blir inte bättre av att deras alkoholiserade pappa, spelad av Nick Nolte, väljer att träna den ena av dem.

En spännande, välspelad dramatisk sportfilm som likt Rocky fångar tag i en och det är inte alls svårt att bibehålla intresset. Till skillnad från nämnda boxningsfilmer (som jag älskar!) så är dessutom actionsekvenserna mycket snygga och engagerande. Missa inte denna!

http://www.imdb.com/title/tt1291584/

Leave a Comment