Hotet från underjorden (1990)

Hotet från underjorden (1990)

KORT REKOMMENDATION FRÅN FILMER DU SKA SES JULKALENDER 2017-12-18:

En pärla i genren “Ett monster äter upp alla i en amerikansk småstad in the middle of nowhere”. Den här gången är det enorma maskar som ställer till oreda för innevånarna i Perfection, Nevada. Det den här filmen saknar i budget, väger den upp i underhållningsvärde!
Kevin Bacon och Fred Ward är vår hjältar. Men starkast lyser Michael Gross (vid den här tiden känd som helyllepappan till Michael J Fox i Fem i familjen). Här spelar han en vapengalning av bästa märke som äger en av filmens bättre scener.

Den betydligt sämre uppföljaren till den här filmen gick rakt till video och heter Hotet från underjorden II: Efterskalv, briljant titel!

http://www.imdb.com/title/tt0100814/

Leave a Comment