Filmer du ska se recenserar Mission Impossible Fallout

Filmer du ska se recenserar Mission Impossible Fallout

Den 3/12 släpptes den sjätte Mission Impossible filmen, Fallout, men Tom Cruise på Blu-Ray och DVD.

Jag och Hugo recenserade filmen då vi såg den på bio och jag vill nu ytterligare än en gång slå ett slag för den här helt suveräna actionfilmen. För det första tycker jag nu, efter att ha sett om den på Blu-ray, att det är seriens bästa film och en av de bästa actionfilmerna jag sett överlag.

Den har oerhört häftiga stunts, snygga actionsekvenser och en bra story som utspelar sig tätt inpå filmen innan, Rogue nation. Vi får återse svenske Rebecca Ferguson som Ilsa Faust, en roll hon är helgjuten i, som hårdknackad brittisk underrättelseagent med en osäker agenda.

Lyssna gärna på avsnittet nedanför eller i Podcaster/Itunes, hör gärna av dig till oss och skriv vad du tyckte om filmen till podcast@filmerduska.se.

Köp eller hyr filmen idag.

Mission Impossible Fallout

Kram kram!

Nicklas

Filmer du ska se

Leave a Comment