Episod 101: Top 100 – Del 2

Episod 101: Top 100 – Del 2

Vi fortsätter att fira 100 avsnitt, även om detta är avsnitt 101. Givetvis poppar vi champagne igen, men framförallt så fortsätter vi att snacka om axplock från våra egna top 100 favoritfilmer-listor.
Calle och Michael har otroligt nog valt en gemensam film, vilket dessutom är en film som Nicklas felaktigt trodde var en western.
Om ni inte lyssnade på förra avsnittet; Gör gärna det först. Haka sedan på när vi fortsätter vårt jubileum där vi blandar friskt med agra män, förslavade män, revolvermän, religiösa män och lite supermodeller. Men, en top-100-lista är naturligtvis inte komplett utan några Calle-komedier, sydkoreanska Nicklas-filmer och givetvis så smyger det in en John Cusack-film från Micke också.
Så, lätt chockade, konstaterar vi att vi släppt 101 makalösa avsnitt och blickar framåt mot nya milstolpar!

Leave a Comment