Episod 106: Top 5 Sequels of the 2000’s

Episod 106: Top 5 Sequels of the 2000’s

Vi kände för att prata uppföljare, men kände att vi var tvungna att begränsa oss lite. Det landade i att vi koncentrerade oss på enbart filmer från 2000 och framåt.
Michael mobbar Calle för att blir den första i podden att passera 40 och Nicklas berättar om sin upplevelse av “Hudson Hawk”, med världens pajigaste Bruce Willis, som tyvärr inte fick någon uppföljare.
Men filmer som fick det efter år 2000 bidrar till våra samtal om en hel del franchises som kännetecknar de senaste 20 åren i filmindustrin, men även om diskussioner om att vara för gammal för att jobba på McDonalds, återkommande relationer och Nicklas försöker även få Michael att se en Keanu Reeves-film.
Så i med hörlurarna så kör vi!

Leave a Comment