Episod 123: The Matrix: Resurrections

Episod 123: The Matrix: Resurrections

För att avsluta vår genomgång av Matrixfilmer så fick vi klämma in ett biobesök trots julstressen! Det fick helt enkelt prioriteras framför den där sista julshoppingen. Så det blev kanske några färre julklappar till våra nära och kära, men vi ville verkligen ge er något att lyssna på i mellandagarna!
Herbert fortsätter att filosofera, medan Calle och Michael misstänker att de är med i en “body-swap-komedi”.
Vi pratar om våra förväntningar inför filmen och sedan kör vi ett kort spoiler-fritt samtal, innan vi går in på spoilers för alla er som hunnit se filmen! Så håll i solbrillorna när vi dyker in i pulserande grön datakod en sista gång för att se om vi, trots Morpheus klassika replik, faktiskt kan förklara vad fasen Matrix egentligen är!